Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 8 червня 2018, 14:08

Вулицю Під Голоском у Львові забудують багатоповерхівками

будівництво у Львові

Львівська міськрада дозволила "Львівоблагропромбуду" звести житловий комплекс у місті.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проекту на будівництво Львівським обласним кооперативним міжгосподарським об’єднанням по агропромисловому будівництву "Львівоблагропромбуд" комплексу багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Під Голоском (навпроти будинку 19).

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Відтак, "Львівоблагропромбуд" на вул. Під Голоском зводитиме житловий комплекс на земельній ділянці, площею 0,45 га, яка призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – будівництво та обслуговування багатоквартирних житлових будинків.

Функціональне призначення ділянки – зона Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови.

Як йдеться у проекті рішення, висота будинків не повинна перевищувати 35 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 34,1%. За приблизними підрахунками, будинки матимуть не менше 11 поверхів.

Згідно з єдиним реєстром юридичних осіб, "Львівоблагропромбуд" зареєстроване у Львові у 1994 році, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель, а його керівником є Роман Галайко.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.