Львівські маршрутчики їдуть шукати кращої долі до Польщі

Четвер, 19 липня 2018, 13:37

Польські фірми пропонують зарплату до 24 тисяч.

Про це повідомляє Польське радіо.

Польські автомобільні компанії шукають як недосвідчених працівників на виробничі вакансії (операторів виробництва, монтерів, працівників відділу контролі якості), так і висококваліфікованих спеціалістів (керівників змін, керівників виробництва, техніків утримання руху), а також інженерів для центрів науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт.

"Навіть недосвідчений працівник з України в польській автомобілебудівній фірмі може заробити від 2,5 до 3,5 тис. злотих (від 17,5 до 24,5 тис. гривень) на місяць", – заявив президент Групи EWL (одна з найбільших компаній, яка легально працевлаштовує українців у Польщі) Анджей Коркус.

За його словами, починаючи з кінця 2016 року, Група EWL працевлаштувала в польських автомобілебудівних заводах 862 людини з України, 59% з яких – це довгострокові працівники, котрі мають дозволи на проживання та роботу.

Нагадаємо, що станом на жовтень 2017 року ЛКП "Львівелектротранс" не вистачало 131 водія через масовий виїзд людей цієї професії на заробітки в Польщу.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

 

Мітки: Львів, львівські маршрутки, новини львова, Польща