Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

новобудова в Рясне-2

ЛУН

П'ятниця, 17 серпня 2018, 13:42

У Рясне-2 збудують новий житловий комплекс

новобудова в Рясне-2

Львівська міськрада дозводила звести на вул. Величковського п'ять багатоповерхівок.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзОВ "СБК-Захід" житлового комплексу на вул. І. Величковського, 70.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

ТзОВ "СБК-Захід" отримало дозвіл на будівництво п'яти багатоповерхових будинків із вбудованим на першому поверсі одного із них дитячого садочка з короткочасним перебуванням дітей, а також трансформаторної підстанції.

Житловий комплекс зведуть на двох земельних ділянках, площею 1,1426 га і 0,1259 га, що є у комунальній власності і призначені для будівництва та обслуговування багатоповерхового житлового будинку. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – будівництво та обслуговування багатоповерхового житлового будинку

Функціональне призначення ділянок – зона Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до зонінгу Шевченківського району.

Як йдеться у проекті рішення, висота будинків не повинна перевищувати 33 метри, а висота інженерних споруд – 35 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 35%. За приблизними підрахунками, будинки матимуть не менше 12 поверхів.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "СБК-Захід" зареєстроване у Львові, власником і керівником фірми є Сергій Корнят. Вона створена у 2016 році і займається будівництвом нежитлових і житлових будівель, а також виробництвмо дерев'яних будівельних конструкцій і столярних виробів.

Додамо, що адміністрація Львівського національного університету імені Івана Франка планує  будувати у цьому мікрорайоні багатоквартирний будинок для працівників університету.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.