Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

е-квиток

Середа, 12 вересня 2018, 16:45

Запровадити е-квиток у Львові планують наприкінці 2019 року

е-квиток

Станом на сьогодні у місті триває процес впровадження електронного квитка у громадському транспорті.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий, впровадити автоматизовану систему оплати проїзду у громадському транспорті планують з наступного року.

"Наступного року, на кінець року, плануємо тестово вийти на впровадження електронного квитка", – заявив Андрій Садовий.

Нагадаємо, ще 20 жовтня 2016 року на сесії Львівської міської ради депутати погодили отримання кредиту у 10 млн євро від ЄБРР на впровадження у місті електронного квитка. Тоді ж міськрада обіцяла впровадити електронний квиток у місті на початку 2018 року.

А у листопаді 2017 року ЛКП "Львівавтодор" та австрійська компанія iC consulenten підписали контракт щодо консультаційних послуг в рамках проекту впровадження електронного квитка.

Також у місті тривав конкурс на найкращу назву електронного квитка. За результатами он-лайн голосування, перемогла назва "ЛеоКарт", яка набрала 37,2% голосів.

Додамо, 24 січня 2017 року у Львові запровадили систему безготівкової оплати за проїзд в електротранспорті. Львів став першим в Україні, хто ввів безготівкову оплату проїзду в електротранспорті.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.