Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

палац спорту "Україна"

Четвер, 20 вересня 2018, 14:01

У Львові реконструюють палац спорту "Україна" за наглядом фахівців Федерації тенісу України

палац спорту "Україна"

Львівські депутати підтримали петицію про реконструкцію палацу спорту "Україна" на вул. Мельника, 18. 

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати підтримали електронну петицію щодо реконструкції палацу спорту "Україна" на вул. Мельника, 18. "За" проголосувало 38 депутатів.

Ще 23 травня на порталі е-петицій була зареєстрована петиція Олексія Кузьмічова "Провести реконструкцію палацу спорту "Україна" на вул. Мельника, 18", яка станом на 10 червня цього року набрала необхідних 500 голосів на підтримку, відтак міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

У тексті петиції вказано, що "мешканці Львова просять підтримати проект реконструкції Палацу спорту "Україна", що на вул. Мельника, 18 за умови збереження та оновлення тренувальної бази для розвитку спорту".

"Запропонований ТзОВ "Палац спорту Україна" проект, який передбачає спорудження 6 сучасних критих кортів, має здійснюватися виключно за супроводу фахівців Федерації тенісу України аби спортсмени отримали майданчик для тренувань у зимовий період та проведення статусних змагань. Відтак, оновлені криті корти мають відповідати усім міжнародним стандартам. Також, спортивний комплекс має стати доступним для дітей та спортсменів з соціально вразливих категорій населення", – наголошується у тексті петиції.

Відтак, депутати підтримали петицію.

Нагадаємо, наприкінці березня виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови і обмеження на реконструкцію палацу ігрових видів спорту "Україна", під час якої передбачено зробити добудову з тильної сторони спорткомплексу. В будівлі планують облаштувати нові приміщення та підземний паркінг.

Детальніше дізнатися про стан палацу спорту "Україна" можна дізнатися у матеріалі Варіантів за посиланням.

Додамо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.