Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перинатальний центр у Львові

Вівторок, 2 жовтня 2018, 15:39

На території перинатального центру у Львові облаштують сучасну автостоянку

перинатальний центр у Львові

Наразі тут тривають підготовчі роботи.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

У рамках реконструкції другого корпусу перинатального центру на вул. Дж. Вашингтона, 6 у Львові, на території лікарні облаштують автостоянку.

Також після реконструкції тут запрацює 3 корпус ЛОКПЦ, де обладнають 2 гінекологічні відділення, консультативно-поліклінічне відділення, відділення патології вагітності та фізіотерапевтичний кабінет.

Нагадаємо, у вересні перинатальний центр отримав 15 млн грн на завершення ремонтних робіт. Загалом на відновлення цього корпусу з бюджету цьогоріч передбачена субвенція у понад 30 млн грн.

Крім цього, нещодавно Львівська обласна рада оголосила, що передає в оренду одне із приміщень перинатального центру. 

Додамо, Львівський обласний перинатальний центр закрили на реконструкцію у 2013 році. Першу чергу центру урочисто відкрив 20 квітня президент Петро Порошенко, однак опісля виявилося, що заклад все ще не готовий приймати пацієнтів. Прийом породіль тут відновили з 22 червня.

А у травні виконувачем обов'язків головного лікаря перинатального центру став Ігор Потапов, головний акушер-гінеколог Львівської області, через те, що конкурсна комісія не змогла обрати директора КЗ ЛОР "Львівський обласний клінічний перинатальний центр".

10 вересня тут народилася тисячна дитина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.