Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

паркування у Львові

П'ятниця, 5 жовтня 2018, 17:46

У жовтні інспектори з паркування залишатимуть листівки на неправильно припаркованих автівках

паркування у Львові

А вже з листопада вони штрафуватимуть водіїв за порушення правил паркування.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Упродовж жовтня, поки у Львові триває конкурс на посади інспекторів з паркування, усі кандидати патрулюватимуть вулиці Львова і залишатимуть на неправильно припаркованих автівках попереджувальні інформаційні листівки.

Офіційно водіїв штрафуватимуть за порушення правил зупинки, стоянки та паркування авто з 1 листопада.

"Ми будемо інформувати водіїв і залишати їм інформаційні листівки, які вказуватимуть, який саме штраф вони б отримали після 1 листопада. Уже офіційно оголошено конкурс на інспекторів з паркування. Поки триває відбір, ми лише попереджаємо водіїв про нову систему", – заявив начальник управління безпеки міста Юрій Діль.

За його словами, на сьогодні у Львові є два майданчики для евакуаторів, а ще два – розробляються. Один майданчик розташований на вул. Конюшини і розрахований на близько 200 автомобілів, а інший на вул. Сахарова – на близько 60 авто.

Нагадаємо, з 27 вересня в Україні набув чинності закон "Про реформування сфери паркування транспортних засобів", відповідно до якого у Львові створюють відділ інспекторів з паркування.

Згідно із законом, у Львівській міськраді створюють відділ інспекторів управління безпеки міста, які штрафуватимуть водіїв за порушення правил зупинки, стоянки та паркування авто. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.