Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський ізоляторний завод

wikimapia.org

П'ятниця, 12 жовтня 2018, 15:11

Депутатці Динік дозволили модернізувати Львівську ізоляторну компанію

Львівський ізоляторний завод

Львівська міськрада дозволила ТзОВ "Львівська ізоляторна компанія" реконструювати свої приміщення на вул. Зеленій. 

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської затвердив містобудівні умови та обмеження на реконструкцію приміщень ТзОВ "Львівська ізоляторна компанія" на вул. Зеленій, 301 під компакт-завод.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Для реконструкції приміщень у компакт-завод "Львівській ізоляторній компанії" виділяють земельну ділянку площею 7,3 га, яка перебуває у комунальній власності та призначена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних споруд промислових підприємств.

Категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Вид використання – для обслуговування існуючих будівель та споруд.

Функціональне призначення ділянки – зона В-4 – зона промислових підприємств і технологічних об’єктів та установок ІV класу за санітарною класифікацією, а також частково зони В-5, В-5-1 відповідно до зонування територій Сихівського району. 

Як йдеться у проекті рішення, висота заводу не повинна перевищувати 22 метра. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 25%. 

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, підприємство зареєстроване у Львові на вулиці Зеленій, 301. Кінцевим власником ТзОВ "Львівська ізоляторна компанія" є Сергій Петров (Київ), а керівником депутат Львівської міськради Оксана Динік. 

Основний вид діяльності підприємства – виробництво й оброблення скляних виробів, у тому числі технічних.

Нагадаємо, у 2017 році депутат Львівської міської ради Оксана Динік задекларувала 1,5 млн грн доходу.

Раніше ГО "Центр громадського моніторингу та досліджень" промоніторила тендерні закупівлі, в яких брали участь фірми депутатів Львівської міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.