Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський обласний перинатальний центр

Середа, 31 жовтня 2018, 10:38

Львівському перинатальному центру знову шукають керівника

Львівський обласний перинатальний центр

Львівська обласна рада оголосила повторний конкурс на посаду директора КЗ ЛОР "Львівський обласний перинатальний центр". 

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

30 жовтня Львівська облрада оголосила про старт повторного конкурсу на посаду директора "Львівського перинатального центру".

Заявки на участь можна подавати до 20 листопада. Кандидати повинні принеосити документи в управління майном спільної власності Львівської обласної ради за вдресою: вулиця Винниченка, 14, ІІІ поверх. 

Переможця оголосять орієнтовно після 23 листопада, коли проведуть засідання конкурскої комісії та громадське обговорення.

Заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк пояснив, що проведення повторного конкурсу затримували, бо Перинатальний центр вже мав запрацювати.

Нагадаємо, у квітні конкурс на посаду директора переносили. Тоді на вакантне місце претендували Ірина Біль, Дзвенислава Москв'як-Лесняк та Марія Малачинська. А у травні для центру обрали виконувача обов'язків головного лікаря – Ігоря Потапова. Очікувалось, що він очолюватиме лікарню до того часу, поки на конкурсі не оберуть нового директора. 

"На моє глибоке переконання керувати такого рівня медзакладом має повноцінний керівник з конкретною програмою дій" – наголосив Володимир Гірняк. 

Додамо, у вересні на ремонтні роботи у Перинатальному центрі виділили 15 млн грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.