Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ТЕЦ Нового Роздолу

wikimapia.org

Середа, 31 жовтня 2018, 16:25

У Новому Роздолі напружились над опалювальним сезоном

ТЕЦ Нового Роздолу

Компанія "Грант Енерго М" збирає робітників для Новороздільської ТЕЦ та обіцяє премії за перший місяць праці у зв’язку з напруженою підготовкою станції до опалювального сезону. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації. 

Управитель активів Новороздільської ТЕЦ компанія "Грант Енерго М" опублікувала список робітників необхідних для нормального запуску та функціонування станції. 

У зв'язку з напруженою працею управителі пообіцяли виплатити робітникам 50% преміальних від посадового окладу упродовж листопада. 

Також фірма укладе договір, що забезпечить соціальні гарантії працівникам. 

Адміністрація ТОВ "Енергія-Новий Розділ" зобов’язана передати ПП "Гарант Енерго М" всю технічну документацію, необхідну для експлуатації Ново-Роздільської ТЕЦ. 

Нагадаємо, у січні НАБУ затримало  працівників ТзОВ "Енергія Новий Розділ" і ТзОВ "Енергія Новояворівськ" за підозрою у реалізації корупційної схеми. Оборудку з пільговим газом вперше виявили у ТзОВ "Енергія-Новояворівськ" у квітні 2016 року. 

Наприкінці вересня тендерний комітет АРМА обрав компанію "Гарант Енерго М" управителем активів, арештованих у рамках кримінального провадження майнових комплексів, що належать ТОВ "Енергія-Новий Розділ" і ТОВ НВП "Енергія-Новояворівськ". 

У жовтні представники Агентства з повернення активів та управління арештованим майном (АРМА) та ПП "Гарант Енерго М", потрапили на територію Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ та виявили, що ці теплопостачальні підприємства ще не розпочали підготовку до опалювального сезону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.