Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підпільна АЗС у Шегині

lv.npu.gov.ua

Середа, 7 листопада 2018, 15:29

На Мостищині виявили підпільну АЗС

підпільна АЗС у Шегині

Незаконна автозаправка працювала у селі Шегині, поблизу кордону з Польщею.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні у селі Шегині Мостиського району, на відстані 25 метрів від кордону, активісти виявили нелегальну автозаправну станцію.

Правоохоронці зупинили роботу АЗС, а за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до трьох років.

Також поліція скерувала до суду клопотання про накладення арешту на виявлене пальне та інше майно АЗС. 

Нагадаємо, цього року ДФС Львівщини проводила операцію "Акциз-2018", під час якої виявляла нелегальні АЗС. У червні стало відомо про 20 нелегальних АЗС у Львові. Тоді ж Львівська міська рада зверталася у правоохоронні органи, ДСНС і перевіряла цільове використання земельних ділянок, де розміщені такі заправні пункти, щодо фактів нелегальної торгівлі паливно-мастильними матеріалами та зрідженим природним газом.

Також голова Львівської ОДА Олег Синютка наприкінці липня доручив ДФС та іншим контролюючим органам перевірити усі сумнівні автозаправні станції у області.

Станом на жовтень, з 14 серпня до 14 вересня у Львові та області обстежили110 АЗС.

У липні-серпні кілька таких АЗС у Львові закрили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.