Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

продаж алкоголю

Четвер, 8 листопада 2018, 10:11

Антимонопольний комітет вимагає скасувати обмеження на продаж алкоголю у Львові

продаж алкоголю

Антимонопольний комітет надіслав вимогу Львівський міськраді щодо скасування обмеженння на продаж алкогольних напоїв вночі.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначила директор департаменту економічного розвитку Львівської міськради Ірина Кулинич, міськрада  не погоджується з вимогами Антимонопольного комітету щодо скасування заборони продажу алкоголю вночі.

"Позиція Львівської міської ради чітка та однозначна – заборона повинна діяти не лише у Львові, а й у всіх населених пунктах України. Адже з часу дії заборони продажу алкоголю вночі, в 4 рази зменшилась кількість злочинів, скоєних в стані алкогольного сп’яніння, а неповнолітніми зокрема – в 13 разів з 2013 до 2017 року", – наголосила Ірина Кулинич.

За її словами, Нагадаємо, Антимонопольний комітет зобов'язав мерію Львова скасувати встановлену у 2010 році заборону на продаж алкоголю вночі.

Нагадаємо, 25 квітня в Україні набув чинності закон про право місцевої влади обмежувати продаж алкоголю. Також наприкінці березня минулого року міський голова Львова Андрій Садовий наказав демонтувати у Львові рекламні вивіски зі словом "алкоголь".

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.