Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

спорткомплекс на Сихові

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 13 листопада 2018, 12:39

Будівництво спорткомплексу на Сихові оцінили у 960 мільйонів

спорткомплекс на Сихові

Львівська міськрада оголосила закупівлю на будівництво Палацу ігрових видів спорту на Сихові.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.

ЛКП "Палац ігрових видів спорту" 9 листопада оголосила тендер на будівництво Палацу спорту на проспекті Червоної Калини у Львові. Вартість закупівлі становить 961 744 256,80 грн.

Аукціон стартує у 15 січня 2019 року, а термін виконання усіх робіт становить 59 місяців або майже 5 років.

Згідно з тендерною документацією, спорткомплекс матиме трибуни, підйомник конвейєрного типу, скалодром на 500 кв.м, кафе, ліфти, а при вході у комплекс планують провести озеленення, встановити 67 паркових лавочок, 56 урн для сміття, 6 велосипедних парковок, гойдалку та облаштувати 2 ігрових майданчиків.

Додамо, Всеукраїнський архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію спорткомплексу на Сихові завершився восени 2017 року. Площа земельної ділянки, виділеної під його будівництво складає 14,6 тис м² і є між ТЦ "ВАМ", ТЦ "Інтерсіті" і парком Івана-Павла ІІ на Сихові.

У червні цього року уряд затвердив субвенцію з держбюджету у 27 млн грн на будівництво комплексу. А у січні міський голова Львова Андрій Садовий створив спеціальну робочу групу, яка вирішуватиме проблемні питання, пов’язані з реалізацією цього проекту.

А нещодавно для будівництва спорткомплексу на Сихові і популяризації ігрових видів спорту, міськрада Львова вирішила створити ЛКП "Палац ігрових видів спорту".

Додамо, що внаслідок будівництва знесуть автостоянку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.