Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Четвер, 15 листопада 2018, 12:04

У Львові планують підняти вартість проїзду у маршрутках з грудня цього року

львівські маршрутки

З 14 до 28 листопада у місті триватимуть громадські слухання щодо підняття вартості проїзду у маршрутках Львова до 8 гривень.

Про це йдеться у проекті рішення, опублікованому на сайті Львівської міської ради.

Управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради розробило проект рішення про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті, яке пранують винести на розгляд виконавчого комінету міськради після проведення громадських слухань.

Консультації з громадськістю щодо підняття ціни у маршрутках міста триватимуть з 14 до 28 листопада

Нагадаємо, 8 червня на сесії Львівської міськради депутати вимагали розрахувати тарифи на проїзд у громадському транспорті міста і не піднімати вартість проїзду без проведення громадських слухань.

Додамо, нещодавно львівські перевізники заявили, що вимагають негайно підняти вартість проїду у маршрутках до 6,5 грн, а після обговорень встановити тариф за проїзд у 9 грн.

Сьогодні на дорогах Львова працює комунальний перевізник АТП-1 та ще чотири приватні компанії: АТП-14630, ТзОВ "Фіакр-Львів", ТзОВ "Міра і К", ТзОВ "Успіх БМ", з якими зараз місто підписало тимчасові угоди. У жовтні міськрада не могла провести конкурс з визначення перевізників на міських маршрутах у Львові через відсутність інформації від Укртрансбезпеки.

Вартість проїзду у міських маршрутках востаннє піднімали у грудні 2017 року. Тоді ціна за проїзд зросла з 4 грн до 5 грн. А з 16 квітня підняли до 5 гривень ціну за проїзд у трамваях і тролейбусах міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.