Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівські маршрутки

Понеділок, 19 листопада 2018, 14:21

ЄБРР оголосив тендер на впровадження е-квитка у Львові

львівські маршрутки

На сайті ЄБРР опублікували закупівлю із впровадження у Львові електронного квитка для оплати проїзду у транспорті.

Про це йдеться на сайті Європейського банку реконструкції та розвитку.

Європейський банк реконструкції та розвитку 16 листопада опублікував тендер ЛКП "Львівавтодор" на впровадження у місті електронного квитка для оплати проїзду у громадському транспорті.

"Очікується, що запропонований контракт включатиме проектування, обладнання, програмне забезпечення, апаратні засоби, системи впровадження та інтеграційні послуги, а також послуги з технічного обслуговування. Це вимагатиме закупівлі товарів, інсталяції та послуг, таких як набори обладнання на 1000 автомобілів (725 автобусів, 150 трамваїв, 125 тролейбусів), карт і читачів карт, ручних засобів контролю, бек-офісу, веб-сайту та мобільні додатки, інтеграція з існуючими системами та телекомунікаціями", – йдеться у закупівлі. 

Нагадаємо, 24 січня 2017 року у Львові запровадили систему безготівкової оплати за проїзд в електротранспорті. Львів став першим в Україні, хто ввів безготівкову оплату проїзду в електротранспорті.

Ще 20 жовтня 2016 року на сесії львівські депутати погодили отримання кредиту у 10 млн євро від ЄБРР на впровадження у місті електронного квитка. Тоді ж Львівська міськрада обіцяла впровадити електронний квиток у місті на початку 2018 року.

Ще у 2017 році ЛКП "Львівавтодор" та австрійська компанія iC consulenten підписали контракт щодо консультаційних послуг в рамках проекту впровадження електронного квитка.

Також у місті тривав конкурс на найкращу назву електронного квитка. За результатами он-лайн голосування, перемогла назва "ЛеоКарт", яка набрала 37,2% голосів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.