Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перинатальний центр

Середа, 28 листопада 2018, 12:17

У Львові відбудуться громадські слухання кандидатів на посаду директора перинатального центру

перинатальний центр

Поки з 5 кандидатів, лише 2 змогли подати повний пакет документів.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

До конкурсу на заміщення посади директора КЗ ЛОР "Львівський обласний клінічний перинатальний центр", станом на сьогодні, допущено двоє осіб: Ірину Біль та Марію Малачинську. А Володимир Лех, Ігор Потапов і Михайло Степанчак – повинні були до вівторка, 27 листопада, включно донести документи, які необхідні для допуску до конкурсу.

Відповідне рішення ухвалила, 23 листопада, конкурсна комісія під головуванням заступника голови обласної ради Володимира Гірняка.

"Наступного тижня, у середу по обіді, проводимо громадські слухання, на яких кожен із претендентів презентуватиме своє бачення розвитку закладу. Час повідомлю заздалегідь. Окрім того, наступної п’ятниці – зустріч конкурсантів із трудовим колективом. На все про все, аби визначитись із переможцем, конкурсна комісія має 30 днів. Відлік вже пішов", – сказав Володимир Гірняк.

Також члени комісії погодили, що наступне засідання комісії відбудеться 5 грудня о 12:00 год. На цьому засіданні кандидати представлять візію розвитку медзакладу на короткострокову та довгострокову перспективу.

Нагадаємо, що комісія облради двічі не могла визначитися із керівником цього медичного закладу. Ще 4 квітня облрада перенесла засідання із обрання гендиректора перинатального центру на 16 квітня, а потім на 25 квітня.

До цього часу перинатальний центр очолювала Лариса Янів, яка не звітувала про діяльність медустанови перед депутатами облради. Вперше прозвітувати про діяльність перинатального центру Лариса Янів мала ще  ще під час сесії Львівської облради 10 жовтня 2017 року.

Додамо, 2 травня Виконувачем обов'язків головного лікаря перинатального центру став Ігор Потапов – головний акушер-гінеколог Львівської області.

Нещодавно Львівська обласна рада виділила на реконструкцію перинатального центру 25 млн грн.

Також тут планують офіційно запровадити платні пологи у конкретного лікаря за домовленістю. Відтак у перинатальному центрі хочуть затвердити офіційну вартість пологів та порядок їхньої оплати. Кошти, які будуть оплачені в касу лікарні, підуть на розвиток пологового відділення і на доплату до зарплати лікаря.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.