Для безпритульних тварин виділили 123 тисячі з бюджету Львова

Середа, 5 грудня 2018, 16:17

Всі кошти скерують до статутного капіталу ЛКП "Лев".

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №680 від 28 листопада 2018 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 123 тис грнн грн як внески до статутного капіталу ЛКП "Лев".

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування департаменту житлового господарства та інфраструктури за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова в сумі 1 503 825 грн", – йдеться у документі.

З цих коштів 123 000 грн передбачені як внески до статутного капіталу ЛКП "Лев", а 1 380 825 грн – для оплати з придбання відомчого житла.

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, на початку листопада у Львові презентували стратегію розвитку інфраструктури для вигулу собак, у рамках якої створять нові майданчики для тварин та реконструюватимуть нові.

Також, у Львові з 1 вересня 2016 року розпочалась обов’язкова реєстрація домашніх собак, а також котів – за бажанням власників. Наразі цим займаються 17 ветеринарних закладів міста.

Того ж року депутати Львівської міської ради затвердили правила утримання і поводження з тваринами та передбачили кримінальну відповідальність за безвідповідальне та жорстоке ставлення. 

Мітки: Андрій Садовий, безпритульні тварини, бюджет Львова 2018, ЛКП "Лев", новини львова, розпорядження