Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Четвер, 29 листопада 2018, 16:15

Львівські перевізники погодилися безплатно возити пенсіонерів при піднятті ціни на проїзд

львівські маршрутки

При встановленні вартості проїзду у Львові у межах 7-8 гривень, приватні перевізники відновлять безкоштовне перевезення пенсіонерів.

Про це повідомила прес-служба Асоціації перевізників Львівщини.

Приватні автопідприємства, які обслуговують міські автобусні маршрути Львова, вирішили безплатно перевозити пенсіонерів, якщо Львівська міськрада підвищить тарифи на проїзд.

"При перегляді тарифу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом
загального користування до розміру 8-7 гривень за одну поїздку готові відновити безкоштовний проїзд для пенсіонерів", – йдеться у повідомленні.

Додамо, нещодавно на громадських слуханнях у міській раді громада не підтримала пропозицію підняти ціну на проїзд у маршрутках. Однак міськрада готова збільшити тариф на проїзд у громадському транспорті Львова лише за умови безкоштовного перевезення пенсіонерів.

Нагадаємо, у жовтні львівські перевізники заявили, що вимагають негайно підняти вартість проїду у маршрутках до 6,5 грн, а після обговорень встановити тариф за проїзд у 9 грн.

Додамо, на початку листопада на сесії Львівської міськради депутати вимагали розрахувати тарифи на проїзд у громадському транспорті міста і не піднімати вартість проїзду без проведення громадських слухань.

Вартість проїзду у міських маршрутках востаннє піднімали у грудні 2017 року. Тоді ціна за проїзд зросла з 4 грн до 5 грн. А з 16 квітня підняли до 5 гривень ціну за проїзд у трамваях і тролейбусах міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.