Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

обласні перевізники

П'ятниця, 30 листопада 2018, 19:01

На Львівщині визначили перевізників на міжміських маршрутах

обласні перевізники

Львівська ОДА визначила перевізників-переможців для 70 маршрутів, що не виходять за межі області.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 30 листопада, Львівська ОДА визначила перевізників-переможців для 70 приміських та міжміських маршрутів у межах області.

Участь у конкурсі взяли 16 фірм-перевізників.

Переможців не визначили лише для маршрутів №167 на Жовкву, №304, №307  "Новояворівськ – Рава Руська,  №533 та №525 "Львів – Яворів.

Ніхто з перевізників не подав заявку на ці об'єкти. Відтак Львівська ОДА проведе для них додатковий конкурс.

Також, на більшості приміських маршрутів переміг перевізник ТзОВ "Успіх БН". 

Директором компанії є Мельник Юрій Іванович, а засновником Бевко Розалія Миколаївна.

Фірма існує з 1999 року і зареєстрована за адресою: Львів, вулиця Володимира Великого, буд. 42, кв.56. Основний вид діяльності ТзОВ – міський і приміський пасажирський транспорт. 

Нагадаємо, вчора львівські міські перевізники погодились возити безкоштовно пенсіонерів, якщо Львівська міська рада підніме ціну за проїзд до 7-8 грн. 

Додамо, нещодавно на громадських слуханнях у міській раді громада не підтримала пропозицію підняти ціну на проїзд у маршрутках. Однак міськрада готова збільшити тариф на проїзд у громадському транспорті Львова лише за умови безкоштовного перевезення пенсіонерів.

Зазначимо, у жовтні львівські перевізники заявили, що вимагають негайно підняти вартість проїду у маршрутках до 6,5 грн, а після обговорень встановити тариф за проїзд у 9 грн.

Також, на початку листопада на сесії Львівської міськради депутати вимагали розрахувати тарифи на проїзд у громадському транспорті міста і не піднімати вартість проїзду без проведення громадських слухань.

Вартість проїзду у міських маршрутках востаннє піднімали у грудні 2017 року. Тоді ціна за проїзд зросла з 4 грн до 5 грн. А з 16 квітня підняли до 5 гривень ціну за проїзд у трамваях і тролейбусах міста.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.