Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

Понеділок, 3 грудня 2018, 14:45

На території Полярону збудують нову багатоповерхівку з дитячим садочком

будівництво у Львові

Львівська міськрада дозволила звести нову багатоповерхівку на території колишнього заводу "Полярон".

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзОВ "КСФ Груп" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями, дошкільним закладом та підземним гаражем на вул. Угорській, 14. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Багатоповерхівку з підземним паркінгом та дитячим садочком зведуть на земельній ділянці площею 0,6618 га (комунальна власність), що на території колишнього заводу "Полярон", і призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – будівництво та обслуговування об’єктів ділового, обслуговуючого та комерційного призначення з житловими одиницями у верхніх поверхах.

Функціональне призначення земельних ділянок – зона Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до детального плану території у районі, обмеженому просп. Червоної Калини, вул. Угорською, вул. Тернопільською, вул. Луганською.

Як йдеться у проекті рішення, висота будинку не повинна перевищувати 34,6 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 27%. За попередніми підрахунками, будинок матиме не менше 12 поверхів.

За даними порталу Youcontrol, ТзОВ "КСФ Груп" зареєстроване у Новому Роздолі у 2016 році та займається обробленням і видаленням безпечних відходів. Внасниками фірми є Микола Хомич з Одеської області та Віталій Кіндійз міста Копер у Словенії.

Розмір статутного капіталу підприємства становить 2 238 966 грн.

Як повідомляли Варіанти раніше, у грудні 2017 року міськрада дозволила звести нові багатоповерхівки на території житлового комплексу "Софіївка" на місці "Полярону". Забудовник зобов'язався звести, окрім багатоповерхівок, ще й школу і дитячий садочок до 2019 року.

Тут ще у листопаді минулого року передбачали будівництво офісного центру, два житлові квартали та школи. Будівельна компанія пообіцяла скерувати на ім'я міського голови Львова гарантійний лист щодо будівництва школи і дитсадка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.