Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 7 грудня 2018, 13:40

Садовий отримає перший поверх майбутньої багатоповерхівки на вулиці Зеленій

будівництво у Львові

Львівська міськрада дозволила звести на вул. Зеленій, 115-В багатоповерхівку з паркінгом та отримає за це 200 кв.м комунальної площі першого поверху будинку.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзОВ "Будівельно-інвестиційна група "Прайм" багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та паркінгом на вул. Зеленій, 115-В зі знесенням існуючої будівлі. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Багатоповерхівку та паркінг зведуть на земельній ділянці, площею 0,1079 га, яка призначена для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – обслуговування будівлі.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-2 – зона
малоповерхової квартирної житлової забудови відповідно до зонінгу Личаківського району.

Висота багатоповерхівки не повинна перевищувати 20 метрів, що становить орієнтовно 6-7 поверхів. А 200 кв.м першого поверху будинку забудовник має передати у комунальну власність. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 45%. Зазначимо, зразу поряд із новобудовою знаходиться 5-поверховий житловий будинок, відтак, нове будівництво здійснюватимуть на відстані 16 метрів від його стін.

За даними порталу Youcontrol, ТзОВ "Будівельно-інвестиційна група "Прайм" зареєстроване у 2014 році на місці будівництва (вул. Зелена, 115-В). Фірма займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Кінцевим власником ТзОВ "Будівельно-інвестиційна група "Прайм" є Василь Жуковський. 

Розмір статутного капіталу підприємства становить 150 000 грн.

Нагадаємо, ТзОВ "Бізнес Естейт" на місці лаботарорного корпусу та складу металів на вул. Зеленій, 115б будує офісний центр з паркінгом. А у червні Львівська міськрада дозволила ТзОВ "Аскело" звести житловий комплекс на вул. Жасминовій, 5, що є бічною вул. Зеленої.

Також міськрада дозволила звести на вул. Дж. Вашингтона 4 багатоповерхівок, підземний паркінг і облаштувати нову смугу руху для громадського транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.