Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

бруківка

П'ятниця, 14 грудня 2018, 13:12

Садовий передав львівську бруківку "Львівелектротрансу"

бруківка

ЛКП "Львівелектротранс" отримав 80 куб.м бруківки для відновлення дороги після заміни трамвайних колії у місті.

Відповідне рішення ухвалив сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

Виконком міськради погодив передачу ЛКП "Львівелектротранс" 80 куб.м бруківки, яку отримали при ремонті вулиць Шевченківського району.

Бруківку планують використати для відновлення дорожнього покриття після заміни аварійних ділянок колії на вул. П. Дорошенка, 48-50, пл. Ринок – пл. Катедральній та вул. Підвальній – вул. Валовій.      

Контроль за виконанням рішення покладено на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака.

Зазначимо, як заявили у грудні 2017 року у міськраді, у Львові обліковують всю демонтовану з доріг бруківку.

Нагадаємо, иоді ж голова громадської ініціативи за збереження архітектури Львова Петро Байса заявляв, під дії чи бездіяльність чиновників Львівської міської ради призводять до зменшення кількості бруківки на вулицях Львова.

За його словами, у Львові не обліковують бруківку, що дозволяє незаконно заробляти на ній , а саме продажем приватним особам чи для ремонту вулиць у містах Європи: Брно, Будапешті, Празі.

Внаслідок цього, прокуратура наголосила, що контролюватиме розгляд справи правоохоронцями щодо можливого продажу бруківки з вулиць Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.