Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ялинка у Львові

Понеділок, 17 грудня 2018, 14:11

У Львові біля Оперного театру засвітять новорічну ялинку

ялинка у Львові

У Львові завтра, в переддень Святого Миколая, засвітять новорічну ялинку на площі біля Оперного театру. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Урочистий захід відбудеться о 19:00, в розважальну програму якого увійдуть театралізовані вистави, промова мера міста та церемонія передання Віфлеємського Вогню Миру мешканцям міста Лева.

Вже другий рік поспіль постачальниками святкового дерева є мешканці с. Буда Яворівського району Львівської області. За встановлення та декорування ялинки відповідальні комунальні підприємства "Зелений Львів", "Львівсвітло" та компанія "Львівські ярмарки".

Як повідомляє директор департаменту розвитку Львівської міської ради, Наталія Бунда, цього року ялинка матиме мінімалістичний дизайн декору, з акцентом на гірлянди.

"Цього року ми підготували на замовлення спеціальну ілюмінацію. Ми хочемо, щоб ця ялинка була дуже стриманою, красивою і водночас класичною. Не хочемо завішувати великою кількістю іграшок, а робити акцент на вогниках і на грі світла. Світло буде теплого кольору, його буде дуже багато. І вже потім будемо довішувати дерев’яні яворівські іграшки з минулого року" - розповіла Бунда.

Нагадаємо, що головну ялинку міста почали ставити ще у вівторок, 11 грудня, на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької. Висота вічнозеленого дерева складає 20 метрів.

Автор – Анастасія Лубенська

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.