Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Різдвяна кантата

Прес-реліз,   Понеділок, 18 грудня 2023, 11:21

Всеукраїнський благодійний тур "Різдвяна кантата" відвідав Львів

Різдвяна кантата

Всеукраїнський благодійний тур "Різдвяна кантата", організований Благодійною організацією "БФ Мрія!", 16 грудня приїхав до Львова.

Всеукраїнський благодійний тур "Різдвяна кантата", який організувала Благодійна організація "БФ Мрія!", 16 грудня приїхав до Львова.

За останні три роки Кантата, яка передає справжній зміст Різдва, стала одним з улюблених святкових заходів, вистава якої проводиться як у великих містах, так і в невеличких селищах України, а також закордоном в багатьох країнах Європи.

У 2023 та 2024 році Різдвяна кантата відвідає 23 міста України. Усе розпочалось у невеличкому Фастові, де різдвяну Кантату провели вперше за час початку війни в Україні.

Кантата спочатку була музичною формою бароко, але в наш час вона перетворилася на виставу, яка передає історії через поєднання пісень, пов'язаних однією темою. Таким чином Різдвяна кантата є художнім твором, що поєднує у собі класичну музику, та відомі різдвяні та мюзикли на тему Різдва.

Вистава у Львові проходила в актовій залі Львівського торговельно-економічного університету.

Команда Львівського відокремленого підрозділу ГО "Всеукраїнське молодіжне спілкування" (ЛВП ГО UYF) доклала величезних зусиль для просування Різдвяної кантати у Львові. Різноманітні компанії та, зокрема, компанії "Журавель зі Львова" й "Епіцентр" з радістю долучились до організації виступу у Львові. Вони надали 250 солодких подарунків для маленьких глядачів. Завдяки активній підтримці партнерів команда ЛВП ГО UYF мала змогу активно запрошувати родини ВПО, сім'ї у скрутних життєвих обставинах та військовослужбовців, а також усіх охочих містян.

Вікторія Штурмак, координатор проєкту у Львові від ЛВП ГО UYF, розповіла, що вистава Різдвяна кантата – це проєкт, який багато років подорожує світом та зокрема містами України й нагадує родинам про справжні сімейні цінності та радість родинного спілкування.

"Цього року вистава відвідає 23 міста України, зокрема й Львів. Популярність проєкту зрозуміла, адже вона нагадує нам про справжній зміст історії народження Христа. Ми впевнені, що вистава сприяє утвердженню традиційних сімейних цінностей та зміцненню сімейних стосунків в цей особливо не простий час для усіх українців", – поділась вона.

Олег Журавльов, засновник ТМ "Журавель зі Львова", відзначив, що для його компанії участь у цій благодійній ініціативі є важливою, адже компанія сповідує загальнолюдські цінності та любить Різдво.

"Сьогодні важливо розповідати молоді та дітям про те, чому важливо шанувати традиційні родинні та сімейні цінності. Різдво – чудова нагода для цього, тому що це дійсно сімейне свято. Ми цінуємо те, що участь у виставі сприяє покращенню емоційного стану та зниженню психологічної та емоційної напруги у людей, що переживають наслідки тривалого стресу в умовах війни та не мають змогу святкувати у рідних домівках", – розповів він.

Нагадаємо, що ТМ "Журавель зі Львова" – українська кондитерська компанія, яка спеціалізується на виготовленні натуральних цукерок з сухофруктів та печива. Компанія підтримує талановиту українську молодь та дбає про створення умов її розвитку та самореалізації.

Цього року ТМ "Журавель зі Львова" вже долучився як партнер до проведення фестивалю бальних танців "The Legend Of Golden Lviv 2023" та форуму молодіжних лідерів "Youth Speak Forum".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.