Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

туризм у Львові

Четвер, 20 грудня 2018, 13:34

Садовий збільшив на 1,2 мільйони видатки на туристів у Львові

туризм у Львові

Львівська міськрада збільшила статутний капітал ЛКП "Центр розвитку туризму м. Львова" до 9,4 млн грн.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати проголосували за збільшення статутного капіталу ЛКП "Центр розвитку туризму м. Львова". Це рішення підтримали 43 депутати.

Статутний капітал ЛКП "Центр розвитку туризму м. Львова" збільшили на 1 200 000 грн. Відтак, новий статутний капітал підприємства становитиме 9 469 172 грн.

Нагадаємо, наприкінці вересня у Центрі туристичної інформації презентувалиLviv City Card, яка включає безкоштовний проїзд в електротранспорті, вхід у близко 20 музеїв та галерей, оглядові екскурсії містом, підйом на вежу Ратуші, картку мобільного оператора і знижки у закладах-партнерах громадського харчування.

Крім цього, цьогоріч дві громадські організації Львова отримали від міськради кошти для створення нових туристичних локацій у місті. 

Також на початку грудня Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду керівника управління туризму, яке у вересні цього року очолила Ліна Остапчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.