Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

білборд

chpravda.com

Вівторок, 22 січня 2019, 10:29

На Львівщині правоохоронці виявили порушення виборчого законодавства

білборд

На білборді та сіті-лайтах з політичною рекламою у Городку була відсутня інформація, передбачена законодавством.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Вчора спостерігач громадської мережі «Опора» повідомив правоохоронців про те, що у місті Городок на білборді та сіті-лайтах розміщено політичну рекламу з порушеннями виборчого  законодавства України.

Як встановили правоохоронці, на білборді та сіті-лайтах були відсутні відомості про установу, що здійснила їх друк, тираж, а також інформація про осіб, відповідальних за випуск продукції та її замовника.

Також поліцейські встановили особу підприємця, який розмістив політичну рекламу та склали адміністративний протокол за ч.2 ст.212-13 (виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила їх друк та тираж, а також інформація про осіб, відповідальних за їх випуск та замовника) КУпАП.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу на громадян від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від двадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, нещодавно агітаційні матеріали кандидата у президенти Андрія Садового на Закарпатті надрукували без вихідних даних.

31 грудня 2018 року стартувала виборча кампанія із виборів президента України. Участь у виборах Президента України можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.