Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Забілий

Четвер, 24 січня 2019, 10:16

Забілий залишиться керівником музею "Тюрма на Лонцького"

Руслан Забілий

Мінкультури провело конкурс на посаду гендиректора музею "Тюрма на Лонцького" – переможцем обрали Руслана Забілого.

Про це повідомляє Міністерство культури України.

Міністерство культури України провело конкурс на посаду генерального директора Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів "Тюрма на Лонцького", що на вул. Степана Бандери, 1 у Львові.

Станом на 22 січня, за результатами другого засідання конкурсної комісії, було визначено Руслана Забілого переможцем на посаду генерального директора музею.

Зазначимо, документи від кандидатів на участь у конкурсі приймалися з 10 грудня до 9 січня 2019 року, а основними вимогами булиє: вища освіта; стаж роботи у сфері культури не менше трьох років; досвід роботи на керівних посадах в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях усіх форм власності не менше трьох років. 

Нагадаємо, Руслан Забілий й до цього залишався директором музею "Тюрма на Лонцького". У 2017 році під час свого візиту до Львова міністр МЗС Польщі Вітольд Ващиковський відмовився відвідати музей після фрази Руслана Забілого про те, що у 1918 році Польща окупувала Західну Україну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.