Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 25 січня 2019, 13:00

Львівська фірма зведе нову багатоповерхівку у Шевченківському районі

будівництво у Львові

Львівська міськрада дозволила ТзОВ "Преміум-Буд" звести багатоповерхівку з паркінгами та кафе на вул. С. Голубовича, 34.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзОВ "Преміум-Буд" багатоквартирного
житлового будинку з вбудовано-прибудованими паркінгами та закладами громадського обслуговування зі знесенням існуючих будинків та споруд
на вул. С. Голубовича, 34. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Багапоповерхівку з паркінгом та кафе зведуть на земельній ділянці, площею 0,2823 га, яка є комунальною власністю і яка призначена для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-2 – зона малоповерхової квартирної житлової забудови (до 4 поверхів) відповідно до зонінгу Шевченківського району.

Висота багатоповерхівки не повинна перевищувати 25,2 метри, а будівлі, які знаходяться на місці будівництва, знесуть. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 61%.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Преміум-Буд" зареєстроване з 2014 року у Львові, займається купівлею та продажем власного нерухомого майна. Кінцевими бенефіціарними власниками фірми є Марко Ткач (Львів) і Кристіан Єжи Каспров'як (Варшава), а також у перелік засновників входять ТзОВ "Інвестиційна Компанія "Орієнтир" (95%) та ТзОВ "Промислово-Будівельна Група "Моноліт" (5%), що належать цим людям.

Розмір статутного капіталу підприємства становить 7 500 000 грн.

Нагадаємо, раніше Львівська міськрада дозволила звести на вул. Дж. Вашингтона 4 багатоповерхівок, підземний паркінг і облаштувати нову смугу руху для громадського транспорту.

На місці лаботарорного корпусу та складу металів, що на вул. Зеленій, 115б, збудують офісний центр з паркінгом, а на вул. Зеленій 151 – житлово-офісний комплекс висотою у 42 метри.

Крім цього, Гліб Ложкін зведе будинок з підземним паркінгом на вул. Ф. Ржегоржа, 11-А.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.