Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Азаров

Середа, 30 січня 2019, 12:14

Привид мон шера Азарова агітує за усіх богохульників Пороха

Микола Азаров

Микола Азаров підтримуватиме усіх кандидатів у президенти України, окрім Петра Порошенка та Руслана Кошулинського.

Про це екс-прем'єр-міністр України Микола Азаров повідомив під час прес-конференції у Москві, які відбулася 24 січня.

За словами екс-прем'єр-міністра України та лідер Комітету порятунку України Миколи Азарова, одним із головних завдань цього комітету є не допустити перемоги чинного президента України Петра Порошенка на виборах 31 березня.

"Ми зараз будемо підтримувати всіх кандидатів, хто буде виступати проти Порошенка. За винятком, звичайно, всяких Кошулинських (кандидат у президенти від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський – ред.) та Геращенко... Головне завдання – не допустити попадання Порошенка до другого туру президентських виборів, а далі будемо визначатися" – підкреслив Михайло Азаров.

Нагадаємо, вчора президент Петро Порошенко повідомив, що висуває свою кандидатуру на президентські вибори-2019. Станом на 29 січня ЦВК зареєструвала 22 кандидатів на президентські вибори-2019, серед них –депутат Львівської обласної ради Руслан Кошулинський, якого ВО "Свобода" висунула кандидатом у президенти України. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.