Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Парасюк

Середа, 30 січня 2019, 12:30

Тоскна клоунада Парасюка запахла весною

Володимир Парасюк

Нардеп Володимир Парасюк закликав українців не голосувати за Порошенка.

Про це народний депутат повідомив на своїй Facebook-сторінці.

Володимир Парасюк закликав українців не голосувати за Петра Порошенка під час президентських виборів 2019 року. Зокрема, він звинуватив чинного гаранта в узурпації влади та сприянні корупції.

"Це та людина, яка зберегла олігархічний клас як один з методів управління країною, це та людина, яка не посадила в тюрму ні одного свого друга, як він казав, це та людина, яка дозволила залишитись в країні та вільно пересуватись по ній таким, як Медведчук, Ахметов" – заявив він.

На думку Парасюка, за останні 5 років Порошенко нічого не зміг зробити, а прикривати отриманням Томосу економічні невдачі неприпустимо. "Підіть у правоохоронні органи, підіть у суди, і ви побачите наявність реформаторських досягнень Петра Олексійовича Порошенка. І тоді задайте собі питання, чи ви хочите голосувати знову за це" – додав політик.

Депутат вважає, що Порошенко би все залишив без змін, як було до Майдану, але під тиском мітингів і протестів зробив певні реформи. Він також звинуватив чинного Президента у жертвах Іловайського та Дебальцевського котла.

Нагадаємо, 31 грудня 2018 року стартувала виборча кампанія із виборів президента України. 29 січня,  президент Петро Порошенко повідомив, що візьме участь у виборах Президента України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.