Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Четвер, 7 лютого 2019, 11:48

АТП № 1 введе в обіг квитки з захисною голограмою

львівські маршрутки

Підприємство планує отримати першу партію квитків в найближчий час.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівське комунальне АТП № 1 запроваджує квитки із захисною голограмою, які будуть мати додатковий захист від підробок.

"Дизайн квитків в автобусах буде подібним на дизайн квитків в електротранспорті, однак для зручності пасажирів автобусні квитки відрізнятимуться кольором. Отримати квиток пасажири зможуть при оплаті за проїзд у комунальних автобусах" – заявив директор ЛК АТП № 1 Орест Хамула.

Як писали  Варіанти раніше, з 1 лютого у Львові вартість проїзду в автобусному транспорті Львова становить 7 грн. Також відтепер пенсіонери за віком та особи з інвалідністю 3-ої групи їздитимуть безкоштовно у всьому міському громадському транспорті.

Додамо, 26 листопада на громадських слуханнях у міській раді громада не підтримала пропозицію підняти ціну на проїзд у маршрутках. Однак міськрада заявила, що готова збільшити тариф на проїзд у громадському транспорті Львова лише за умови безкоштовного перевезення пенсіонерів.

У жовтні минулого року львівські перевізники заявили, що вимагають негайно підняти вартість проїду у маршрутках до 6,5 грн, а після обговорень встановити тариф за проїзд у 9 грн.

Вартість проїзду у міських маршрутках востаннє піднімали у грудні 2017 року. Тоді ціна за проїзд зросла з 4 грн до 5 грн. А з 16 квітня підняли до 5 гривень ціну за проїзд у трамваях і тролейбусах міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.