Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

безпритульні тварини

Середа, 13 лютого 2019, 17:19

Цьогоріч для безпритульних тварин виділили майже три мільйони з бюджету Львова

безпритульні тварини

Львівська міськрада замовила послуги із відлову безпритульних тварин за 2,6 млн грн.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради оголосив тендер у системі ProZorro на послуги із відлову безпритульних тварин, їх кастрації та стерилізації, які переможець тендеру має виконати до 31 грудня 2019 року. 

Аукціон стартує 19 лютого, а очікувана вартість послуг становить 2 685 894 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру за рік має відловити не менше 350 безпритульних собак та провести вакцинацію від сказу 450 котам. У перелік послуг входять також: купання і вичісування тварин, стерилізація/кастрація, прилаштування у сім'ю, стрижка, обробка від паразитів, тощо.

Нагадаємо, на початку листопада минулого року у Львові презентували стратегію розвитку інфраструктури для вигулу собак, у рамках якої створять нові майданчики для тварин та реконструюватимуть нові. А у грудні того ж року ЛКП "Лев" отримав крематорій для тварин.

Також, у Львові з 1 вересня 2016 року розпочалась обов’язкова реєстрація домашніх собак, а також котів – за бажанням власників. Наразі цим займаються 17 ветеринарних закладів міста.

Того ж року депутати Львівської міської ради затвердили правила утримання і поводження з тваринами та передбачили кримінальну відповідальність за безвідповідальне та жорстоке ставлення. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.