Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

рештки тварин поблизу села Боянець

dei.lviv.ua

Вівторок, 19 лютого 2019, 12:41

На Жовківщині екологи виявили звалище рештків тварин

рештки тварин поблизу села Боянець

Поблизу села Боянець, в урочищі Станіславівка, невідомі викинули рештки тварин.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Ще 15 лютого екологи виявили поблизу села Боянець Жовківського району, в урочищі Станіславівка, рештки тваринного походження.

У Держекоінспекції заявили, що тут вже не вперше виявляють звалище відходів, востаннє інспектори знайшли рештки тварин в урочищі у січні цього року.

Нагадаємо, 8 лютого інспектори також знайшли на межі сіл Зашків та Дорошів 32 мішки із рештками тварин. А у листопаді минулого року невідомі відвантажили рештки тварин поблизу села Сопошин на Жовківщині.

Також у липні екологи виявили перевищення норми забруднюючих речовин у 5,7 рази у ґрунтах поблизу села Боянець, де ще на початку липня виявили захоронення відходів тваринного походження.

Додамо, у червні 2016 року у рамках проекту "Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини", журналісти Варіантів встановили, що довкола костомельного заводу поблизу Жовкви закопують рештки тварин. Про це йдеться у публікації "Крематорій на свині", а також "Курячі ніжки Жовкви".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.