Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Арена Львів

Вівторок, 19 лютого 2019, 17:00

"Арена Львів" таки постелить оливкову синтетику на своєму газоні

Арена Львів

ТОВ "Міленіум Спорт" з Дніпра розробить штучний газон для покриття футбольного поля стадіону "Арена Львів" за 7 млн грн.

Державне підприємство "Арена Львів" провело тендер у системі ProZorro на капітальний ремонт футбольного поля стадіону "Арена Львів", який має бути здійснений до 9 вересня цього року.

Йдеться про заміну газону на площі 7 992 кв.м, зокрема, тут планують постелити штучний газон із синтетичного матеріалу оливково-зеленого і зеленого кольорів. Усі роботи із заміни газону мають стартувати не пізніше 1 березня цього року.

Аукціон стартував 15 лютого, участь у ньому взяли дві фірми: ТОВ "Міленіум Спорт" та ТОВ "Енго", які запропонували 6 985 000 грн та 7 000 000 грн. Очікувана вартість закупівлі також становила 7 000 000 грн. Переможцем стало ТОВ "Міленіум Спорт".

За даними порталу YouControl, ТОВ "Міленіум Спорт" зареєстроване у Дніпрі у 2013 році, займається будівництвом інших споруд, а кінцевим власником фірми є Олена Рязанцева з Дніпра. У перелік засновників компанії також входить В'ячеслав Шеремет (Дніпро).

Розмір статутного капіталу підприємства становить 10 000 грн.

Нагадаємо, стадіон "Арена Львів", який має мільйонні борги, сьогодні вже руйнуєтьсяРаніше заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк наголошував, що для того, аби здати в експлуатацію 2-гу чергу "Арени-Львів", потрібно 334 млн грн.

Влітку Львівська облрада розглядала можливість прийняття "Арени Львів" в комунальну власність, однак депутати не підтримали це рішення.

У грудні 2018 року заступник директора з комерційних питань ДП "Арена Львів" Володимир Лозинський звільнився з посади, а на початку червня пішов з посади  директор стадіону Євген Болкун. Наразі в.о. директора стадіону є Юрій Майборода.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.