Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛКП Лев

Четвер, 21 лютого 2019, 10:48

У Львові закупили обладнання для банку крові тваринам

ЛКП Лев

Бюджет проекту складає 300 000 гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На сьогодні ЛКП "Лев" зібрало 170,5 тис. грн. Загалом бюджет проекту майже 300 тис. грн, тож збір триває.

Закуплено:

1. Мікроскоп Leica DM500 LED – 36 738,14 грн. Цей прилад необхідний для діагностики патологічних станів тварин-донорів перед забором крові. Використання мікроскопа важливе, адже дає змогу попередити потрапляння в програму донорів хворих тварин.

2. Холодильник SAMSUNG RB 34N – 14 450,00 грн. Використовується для зберігання плазми та еритроцитарної маси у спеціальних контейнерах до подальшого використання. Дає змогу довготривалого зберігання компонентів крові без втрати властивостей.

3. Баня водяна digital 5л. Poly Science – 16 581,00 грн. Призначена для розморожування продуктів крові перед використанням. Дає змогу провести розмороження плазми та/або еритроцитарної маси в найкоротший період для надання невідкладної допомоги тварині.

4. Оплачено 9 500 грн за механічний екстрактордля розділення крові на компоненти. 

5. Оплачено 50% авансу за центрифугу РС6МЦ з ротором у сумі 92 500 грн. Очікуємо на надходження до 28 лютого. Повна вартість центрифуги 185 тис. грн. 

Нагадаємо, у Львові планують створити 75 майданчиків для вигулу собак.

Також, у Львові з 1 вересня 2016 року розпочалась обов’язкова реєстрація домашніх собак, а також котів – за бажанням власників. Наразі цим займаються 17 ветеринарних закладів міста.

Того ж року депутати Львівської міської ради затвердили правила утримання і поводження з тваринами та передбачили кримінальну відповідальність за безвідповідальне та жорстоке ставлення. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.