Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

8 березня у Львові

П'ятниця, 22 лютого 2019, 14:08

На 8 березня українці відпочиватимуть три дні

8 березня у Львові

Цьогоріч вихідними будуть дні з 8 до 10 березня.

Про це повідомляє РБК-Україна.

У березні 2019 року в Україні буде три вихідних поспіль з нагоди Міжнародного жіночого дня і п'ять вихідних з нагоди Великодня та Дня праці.

У цьому році 8 березня випадає на п'ятницю, тому вихідними будуть три дні поспіль – з 8 до 10 березня. Також у березні буде десять вихідних днів (субота і неділя), а робочих – 20 днів з 31.

Крім цього, уряд рекомендував перенести робочий день у 2019 році з вівторка 30 квітня на суботу 11 травня.

Нагадаємо, у листопаді минулого року Інститут національної пам'яті пропонував переформатувати 8 березня на День боротьби за права жінок та перенести вихідний з 9 на 8 травня. Ще у 2017 році відповідний законопроект інститут подав на розгляд уряду, а у лютому того ж  року представив для громадського обговорення розроблений ним проект закону "Про державні й інші свята, пам’ятні дати і скорботні дні".

Додамо, у 2017 році Верховна Рада затвердила 25 грудня офіційним вихідним днем, однак скасувала святковий день 2 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.