Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

епідемія кору

Вівторок, 26 лютого 2019, 10:05

З початку кампанії з вакцинації від кору щепили понад 4500 дітей

епідемія кору

Впродовж тижня 4861 дитина отримала щеплення.  

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації

За даними департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА, після старту кампанії із вакцинації дітей від кору у Львівській області 18 лютог, 4861 дитина отримала щеплення.

За словами заступниці Міністра охорони здоров’я Ольги Стефанишиної, впродовж 3 тижнів, вакцинація дітей здійснюватиметься або у школах, або у амбулаторіях, що розташовані близько до шкіл лише за попередньої згодою батьків.

"Батьки повинні пам'ятати, що вакцинація захищає від смертельних захворювань, кір не лікується і це захворювання призводить до дуже серйозних наслідків для здоров’я", – наголосила Ольга Стефанишин.

Нагадаємо, цього тижня у області розпочинають масову вакцинацію дітей від кору – загалом планують вакцинувати близько 50 тисяч дітей.

Зауважимо, із 15 січня 2018 року, відколи на Львівщині офіційно зафіксували епідемію кору, кабінети щеплень у Львові працюють в усіх поліклініках і щосуботи. 

Все, що потрібно знати, аби вберегтися від кору, можна дізнатися тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.