Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Короленка, 7

city-adm.lviv.ua

Середа, 6 березня 2019, 11:09

Ганущин судитиметься із Садовим через приміщення на вулиці Короленка

вул. Короленка, 7

Львівська облрада подала до суду щодо відшкодування з бюджету Львова більше 35 млн грн збитків через заборону продажу приміщень на вул. Короленка, 7. 

Про це повідомив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин виданню "Захід.нет".

Львівська обласна рада подала зустрічний позов до Господарського суду Києва про відшкодування Львівською міською радою 35,1 млн грн збитків, які мерія міста завдала через зупинення дії рішення облради щодо продажу приміщень на вул. Короленка, 7 та проведення самого аукціону з продажу цих приміщень.

Зазначимо, 27 лютого Господарський суд, розглянувши заяву Львівської міської ради про зупинення проведення в електронній системі продажу на аукціоні нежитлових приміщень, площею 2929,9 кв.м, на вул. В. Короленка, 7, ухвалив повністю її задовольнити.

Тоді ж міськрада Львова скерувала листа голові Львівської обласної ради Олександру Ганущину та управлінню майном спільної власності облради з проханням виконати ухвалу про забезпечення позову та не вчиняти жодних дій щодо відчуження комунального майна на вул. Короленка, 7.

 

Нагадаємо, 27 лютого на аукціоні Львівська облрада продала приміщення колишньої школи-інтернату №2 на вул. Короленка, на які претендує "Центр опіки сиріт", київській фірмі ТзОВ "Горизонт проперті" за 35 млн грн. 

Додамо, у січні депутати Львівської міськради підтримали електронну петицію та направили звернення до Львівської облради з проханням надати "Центру опіки сиріт" приміщення на вул. Короленка, 7.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.