Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Крот

Укрзалізниця

Четвер, 28 лютого 2019, 13:06

Крот більше не очолюватиме Львівську залізницю

Володимир Крот

Керівник Львівської залізниці Володимир Крот звільнився з посади.

Про це Варіантам повідомили у прес-служба Львівської залізниці.

Сьогодні Володимир Крот заявив, що звільняється з посади керівника Львівської залізниці.

Як наголосили у прес-службі залізниці, про своє рішення Крот особисто розповів колективу Львівської залізниці, а жодних офіційних документів про його звільнення та призначення нового керівника до них не надходило.

В державному реєстрі, натомість, з`явилась декларація колишнього начальника Львівської залізниці Івана Груника як особи, яка повертається на державну службу.  

Зазначимо, Володимир Крот з 5 червня 2018 року очолював Львівську залізницю. З лютого 2016 року й до червня минулого року Крот був директором з інженерно-технічного забезпечення ПАТ "Укрзалізниця". У 2017 році Володимир Крот задекларував більше 2 млн грн доходу та рахунки у банках.

Додамо, у травні 2018 року суд поновив Груника на посаді директора Львівської залізниці, який у січні того року подав до суду на ПАТ "Укрзалізниця" про визнання незаконними, скасування наказів, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Іван Груник очолював Львівську залізницю з кінця квітня 2017 року. А 9 січня 2018 року його звільнили з посади через порушення фінансової та платіжної дисципліни, втрату і неефективне використання коштів і майна, неналежне ведення бухгалтерського обліку та викривлення даних фінансової звітності у регіональній філії "Львівська залізниця".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.