Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

П'ятниця, 1 березня 2019, 21:00

Садовий знявся з виборів через результати соціологічних рейтингів

Андрій Садовий

Андрій Садовий заявив, що він зняв свою кандидатуру з виборів за результатами соціологічних рейтингів, щоб переміг єдиний кандидат від демократичних сил.

Про це повідомив міський голова Львова, лідер "Самопомочі" Андрій Садовий у інтерв'ю виданню "Українська правда".

За словами Андрія Садового, на його рішення зняти свою кандидатуру з виборів вплинули соціологічні рейтинги – з’явився шанс, щоб на виборах, які відбудуться 31 березня, переміг єдиний кандидат.

"Я моніторю ситуацію в країні, бачу рейтинги, бачу рівень довіри, я реаліст. Журналістські розслідування, рішення Конституційного суду зовсім по-іншому змоделювали ситуацію – тепер люди зрозуміли, що нас чекає завтра, якщо динаміка знищення країни буде продовжуватися. Тож сьогодні є шанс на перемогу", – пояснив Андрій Садовий.

Садовий вважає, що своїм зняттям із президентських перегонів додав лідеру "Громадянської позиції" додаткову електоральну підтримку.

"Сьогодні ми намагаємося змоделювати ситуацію на наступні 30 днів, я зробив крок і думаю, що це додасть Гриценку як мінімум 10%", – зазначив Андрій Садовий.

Зазначимо, ще наприкінці минулого року Садовий наголошував, що сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з Анатолієм Гриценком. Однак, як пояснив міський голова Львова, він не боїться втратити виборців, бо вони розуміють його позицію.

"Мені вже 50 років, я чудово розумію, на що можуть піти оці нелюди в українській політиці. Для них Україна – це територія, яку вони грабують і викачують звідси ресурси, щоб безбідно вибудовувати собі маєтки по цілому світу", – додав Садовий. 

Нагадаємо, сьогодні, 1 березня, кандидат у президенти Андрій Садовий відмовився від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка. Він нагадав, що підтримує ідею висунути єдиного кандидата від опозиції, і впевнений, що цей кандидат 100% переможе на виборах.

Натомість у штабі кандидата в президенти Петра Порошенка не бояться об'єднання Андрія Садового з Анатолієм Гриценком. Раніше Садовий наголошував, що сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком.  

Крім цього, Садовий заявив, що його політична сила буде брати участь у парламентських та місцевих виборах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.