Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 6 березня 2019, 10:09

Садовий не повідомив ЦВК про свою відпустку

Андрій Садовий

ЦВК нічого не знає про неоплачувану відпустку, яку у січні брав Андрій Садовий для проведення передвиборчої кампанії.

Про це йдеться у відповіді Центральної виборчої комісії на запит Варіантів.

"Законом не передбачено подання до Центральної виборчої комісії письмового підтвердження отримання неоплачуваної відпустки на період участі у виборчому процесі кандидатом на пост Президента України або виходу з неї. Крім того, до комісії не надходила інформація від Садового А.І. щодо його перебування в неоплачуваній відпустці на період участі у виборчому процесі виборів Президента України", – повідомили у ЦВК.

У ЦВК додали, що кандидат на пост Президента України має право на отримання неоплачуваної відпустки на період його участі у виборчому процесі, однак він не зобов'язаний її брати.

Як писали Варіанти раніше, міський голова Львова Андрій Садовий з 1 січня цього року по 20 лютого використав два дні відпустки та 27 календарних днів неоплачуваної відпустки для участі у вибочому процесі.

Зазначимо, ще на початку січня Андрій Садовий заявляв, що взяв відпустку для проведення передвиборчої кампанії. Однак він з початку лютого цього року перебуває на роботі.

Нагадаємо, 1 березня кандидат у президенти Андрій Садовий відмовився від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка. Він нагадав, що підтримує ідею висунути єдиного кандидата від опозиції, і впевнений, що цей кандидат 100% переможе на виборах.

Крім цього, Садовий заявив, що його політична сила буде брати участь у парламентських та місцевих виборах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.