Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Марі Йованович

Фб Львівської ОДА

Четвер, 14 березня 2019, 14:10

Синютка обговорив з Марі Йованович безпеку на Львівщині

Марі Йованович

Голова Львівської ОДА та пані посол США обговорили готовність Львівщини до виборів.

Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка поінформував Надзвичайного і Повноважного Посла США в Україні Марі Йованович про стан підготовки Львівщини до проведення чергових виборів Президента України. Він повідомив про високий рівень безпеки у Львівській області. 

Очільник Львівщини запевнив, що виборчий процес на території Львівської області відбудеться максимально прозоро, а на волевиявлення громадян ніхто не зможе здійснити стороннього впливу.

"Світ пильно стежить за ситуацією в Україні та виборами. За виборчим процесом спостерігатимуть представники багатьох країн, тож немає жодного сумніву, що вони відбудуться демократично та чесно" – зауважила Марі Йованович.

Під час зустрічі Голова Львівської ОДА також ознайомив гостей із інвестиційним потенціалом Львівщини, зосередивши увагу на тому, що у Львівській обласній державній адміністрації на супроводі перебуває понад 600 інвестиційних проектів.

Зазначимо, що візит Марі Йованович до Львова відбувається в межах відвідування українських областей напередодні президентських виборів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.