Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

Понеділок, 25 березня 2019, 15:14

Міськрада Львова вдвічі зменшила вартість приміщення на вулиці Городоцькій

Львівська міськрада

Львівська міська рада продасть приміщення на вул. Городоцька, 301 за 548 тис грн, хоча їх початкова вартість становила більше 1 млн грн.

Управління комунальної власності Львівської міської ради вдруге виставило на продаж у системі ProZorro із зниженням стартової ціни на 50% приміщення в цокольному поверсі на вул. Городоцька, 301 у Львові, загальною площею 146,8 кв.м.

5-поверховий будинок знаходиться в Залізничному районі Львова. Район розташування характеризується в основному житловою багатоповерховою забудовою, дещо далі розміщені промислові об’єкти.

Аукціон стартував 19 березня, початкова вартість приміщення становила 1 097 088 грн, однак її зменшили до 548 544 грн. В управлінні комунальної власності пояснили, що ці приміщення не придбали під час першого етапу, відтак, повторний аукціон оголошується зі зниженням стартової ціни на 50%.

Відтак, повторний аукціон стартує 11 квітня.

Нагадаємо, раніше ТзОВ "Львівмедікалцентр", власником якого є адвокат Григорія Козловського Юрій Ломага, придбало приміщення у будинках на Площі Ринок, 12 і 13 за 34 млн грн.

А приміщення у будинку на площі Ринок, 38 придбала ТОВ "Крімсон Корп" за 56 млн грн, що на 6 млн грн більше, за початкову ціну. Також міськрада продала за 6 млн грн кам’яницю на Площі Ринок зі спадщини ЮНЕСКО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.