Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Б.Хмельницького, 82

google.com.ua

Понеділок, 25 березня 2019, 15:50

Приміщення у будинку на вулиці Богдана Хмельницького придбала київська фірма

вул. Б.Хмельницького, 82

Львівська міськрада продала приміщення у будинку на вул. Б.Хмельницького, 82 за 2,6 млн грн фірмі з Києва.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення першого поверху на вул. Б.Хмельницького, 82 у Львові, загальною площею 143,6 кв.м.

Будинок розташований в серединній частині Львова в Шевченківському районі. Район характеризується житловою забудовою, комерційними об'єктами.

Аукціон стартував 19 березня, участь у ньому взяла лише одна компанія –ТзОВ "Компанія Креатив Імоті", яка погодилася придбати приміщення за 2 601 000 грн. Додамо, початкова вартість приміщення становила 2 508 276 грн.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Компанія Креатив Імоті" зареєстрована у Києві з грудня 2017 року, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Кінцевим власником фірми є киянин Рустам Алідодов, якому ще належать такі підприємства: ТзОВ "Олександрійська фармацевтична компанія", ТзОВ "Таврійська фармацевтична компанія", ПП "Хорол-інвест ЛТД", ПП "РОкко-інвест", ТзОВ "Дакордд", ТзОВ "Торговий дім "Привіт", ПП "Мартіус 2017", ТзОВ "Бердянська фармацевтична компанія".

Розмір статутного капіталу підприємства становить 1 000 грн.

Нагадаємо, раніше ТзОВ "Львівмедікалцентр", власником якого є адвокат Григорія Козловського Юрій Ломага, придбало приміщення у будинках на Площі Ринок, 12 і 13 за 34 млн грн.

А приміщення у будинку на площі Ринок, 38 придбала ТОВ "Крімсон Корп" за 56 млн грн, що на 6 млн грн більше, за початкову ціну. Також міськрада продала за 6 млн грн кам’яницю на Площі Ринок зі спадщини ЮНЕСКО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.