Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Шафарика, 11

google.com.ua

П'ятниця, 22 березня 2019, 12:28

У Личаківському районі зведуть нову багатоповерхівку з підземним паркінгом

вул. Шафарика, 11

Львівська міськрада дозволила звести львівській фірмі 12-поверховий будинок з підземним паркінгом на вул. П. Шафарика, 11.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзОВ "Укр Євро Фасад" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення, приміщенням для тимчасового перебування дітей та підземним паркінгом на
вул. П. Шафарика, 11. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Багатоповерхівку з паркінгом зведуть на місці нежитлового будинку, на земельній ділянці, площею 0,1586 га, яка є комунальною власністю і яка призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до зонінгу Личаківського району.

 

Висота будинку не повинна перевищувати 36 метрів, що становить не більше 12 поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 55,1%.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Укр Євро Фасад" зареєстроване на вул. Шафарика, 11 у Львові з 2015 року, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Кінцевими власниками фірми є Богдан Бойко та Тетяна Баб'як з Пустомитівського району. Розмір статутного капіталу підприємства становить 1 212 000 грн.

Нагадаємо, раніше Львівська міськрада дозволила звести на вул. Дж. Вашингтона 4 багатоповерхівок, підземний паркінг і облаштувати нову смугу руху для громадського транспорту.

Крім цього, на місці лаботарорного корпусу та складу металів, що на вул. Зеленій, 115б, збудують офісний центр з паркінгом, на вул. Зеленій 151 – житлово-офісний комплекс висотою у 42 метри, а на вул. Зеленій, 143 – 4-поверховий офісний центр з стоматологічною клінікою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.