Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прибирання міста

Понеділок, 1 квітня 2019, 14:26

Цьогоріч толоку у Львові проводитимуть в другу суботу квітня

прибирання міста

13 квітня стартує загальноміське прибирання міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У суботу, 13 квітня, у Львові відбудеться загальноміська толока. До цього часу, у рамках місячника озеленення, який стартував 18 березня і триватиме до 18 квітня, у місті висаджують квіти, прибирають прибудинкові території, фарбують турнікети та зупинки.

Зокрема, у Сихівському районі комунальники розпочали фарбувати зупинки громадського транспорту, турнікети та приводять в порядок урни для сміття та місця біля них. У Залізничному районі комунальники вже пофарбували турнікети на вулиці Городоцькій й займаються прибиранням територій на околицях району, біля Victoria Gardens.

У Франківському і Личаківському районах також тривають роботи з фарбування турнікетів, брам, прибирають території, а у Шевченківському районі – прибирають безгосподарні території, квітники біля багатоповерхівок, схили біля приватних будинків та будинків комунальної власності.

У Галицькому районі приступили до фарбування турнікетів.

Нагадаємо, раніше Сихівська РА замовила посадку та утримання квітників району за 1,5 млн грн у ТзОВ "Плантпол-Україна".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.