Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 3 квітня 2019, 15:00

Львів'яни вимагають від Садового визначитися із підтримкою кандидата у Президенти

Андрій Садовий

Впливові мешканці Львова звернулися до Андрія Садового з вимогою оголосити прізвище кандидата у Президенти, якого він підтримує.

Про це повідомляє IA ZIK.

Львів’яни оприлюднили звернення до міського голови Львова Андрія Садового, у якому закрикали мера публічно повідомити, кого із кандидатів у він підтримає у другому турі президентських виборів.

"Виникає єдине питання: Львів визначився, Львів за Порошенка, а чи визначився Садовий? Політик, який довгий час творить образ проєвропейського проповідника України, повинен публічно заявити: чи пан Садовий підтримує Зеленського – ставленика втікача-олігарха, чи Порошенка – Верховного Головнокомандувача воюючої України. Пане мере, вперше в житті, без завуальованих фраз та прорахунків – оголосіть свою позицію, львів’яни мусять знати з ким Ви і чи знову не будете вичікувати, щоб вкінці бути з переможцями, як це вже було під час Революції Гідності?!", – йдеться у зверненні.

Текст звернення підписали: Ігор Калинець, Ярослав Кендзьор, Ореслава Хомик, Валерій Калинюк, Петро Шкраб’юк, Богдан Залізняк, Роман Гунда, Григорій Дунас, Мирок Герцик, Володимир Середа, Білинський Борис, Степан Яхницький, Ігор Держко.

Нагадаємо, за даними 97,81% оброблених бюлетенів лідером першого туру президентських виборів став Володимир Зеленський з результатом в 30,26% голосів виборців, а Петро Порошенко посів другу сходинку з 15,92% голосів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.