Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Зустрічна, 1

google.com.ua

Понеділок, 15 квітня 2019, 12:18

Міськрада продала приміщення у пам'ятці архітектури Львова за 1,3 мільйони гривень

вул. Зустрічна, 1

Львівська міськрада продала приміщення у будинку на вул. Зустрічна, 1 за 1,3 млн грн мешканці Пустомитівщини.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення 1-го поверху у будинку на вул. Зустрічна, 1 у Львові, загальною площею 68 кв.м.

Аукціон стартував 12 квітня, участь у ньому взяла лише Вікторія Гук ( село Годовиця Пустомитівського району), яка зголосилася придбати приміщення за 1 381 988,40 грн. Додамо, початкова вартість приміщення становила 1 063 068 грн.

Будинок, в якому знаходяться приміщення, розташований в Шевченківському районі у межах історичного ареалу Львова і є пам'яткою архітектури місцевого значення.

Триповерховий будинок на вул. Зустрічній збудований у 1908-1910 рр. Пам'ятка є однією з будівель невеликого гарного ансамблю пізньої сецесії, який створений для виноторговця Лейба Крапнера. Будинок споруджений за проектом бюро Міхала Уляма.

Нагадаємо, раніше ТзОВ "Львівмедікалцентр", власником якого є адвокат Григорія Козловського Юрій Ломага, придбало приміщення у будинках на Площі Ринок, 12 і 13 за 34 млн грн.

А приміщення у будинку на площі Ринок, 38 придбала ТОВ "Крімсон Корп" за 56 млн грн, що на 6 млн грн більше, за початкову ціну. Також міськрада продала за 6 млн грн кам’яницю на площі Ринок зі спадщини ЮНЕСКО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.