Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Дубневич

Понеділок, 15 квітня 2019, 12:40

НАЗК викликає Ярослава Дубневича для перевірки на адміністративні правопорушення

Ярослав Дубневич

У діях народного депутата Ярослава Дубневича НАЗК виявила ознаки порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів

Про це повідомило Національне агентство з питань запобігання корпуції на своїй Facebook-сторінці.

Національне агентство з питань запобігання корпуції запрошує народного депутата від Блоку Петра Порошенка Ярослава Дубневича для надання пояснень та у разі наявності підстав складення протоколів про адміністративні правопорушення.

Зокрема, агенція знайшла в його діях ознаки порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. Нардепа запросили на 17 або 18 квітня об 14:00 год.

Нагадаємо, у березні в НАЗК знайшли у декларації Богдана Дубневича за 2016 рік неточності вартістю майже 3 млн грн. НАЗК відправили висновок щодо Дубневича до Національного антикорупційного бюро, яке також розглядає справу щодо відомостей у деклараціях про доходи Ярослава і Богдана Дубневичів. 

Так, минулого року Ярослав Дубневич задекларував 6 млн грн доходу, 99 земель, 10 будинків і 3,6 млн доларів готівки, а Богдан Дубневич – 1,2 млн грн доходу, більше 240 земельних ділянок, авторські права на "рейкові скріплення".

Крім цього, у лютому НАБУ відкрило справу щодо можливої службової недбалості детектива за фактом можливої службової недбалості детектива під час розслідування так званої "газової справи народних депутатів Ярослава і Боглана Дубневичів".

29 березня спеціалізована антикорупційна прокуратура закрила кримінальні справи проти нардепів братів Дубневичів через скасування статті про незаконне збагачення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.