Міськрада Львова продає приміщення на вулиці Замарстинівській за 170 тисяч гривень

середа, 17 квітня 2019 р. о 12:38

Львівська міськрада продає приміщення на вул. Замарстинівська, 23 за 170 тис грн.

Управління комунальної власності Львівської міської ради виставило на продаж у системі ProZorro приміщення цокольного поверху на вул. Замарстинівська, 23 у Львові, загальною площею 17,7 кв.м.

Чотириповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Шевченківському районі Львова у межах історичного ареалу міста. Він побудований у 1910-х роках у стилі раціональної постсецесії, фасад будинку має оригінальний декор у стилі середземноморської готики. До війни тут містилася перукарня Саландера.

Аукціон стартує 2 травня, а початкова вартість приміщення становить 170 916 грн.

Нагадаємо, на території колишнього львівського заводу з виробництва штучних алмазів ПАТ "Алмазінструмент" планують збудувати житлово-офісний комплекс та дитячий садок.

Мітки: Шевченківський район, комунальна власність, Замарстинівська, продаж комунального майна, закупівлі, новини львова, продаж приміщень на аукціоні, комунальне приміщення, ProZorrо, управління комунальної власності

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024